PrintPlaats.be
Manu-Mail NV

PrintPlaats.be is een website gemaakt, beheerd en eigendom van Manu-Mail NV.

Met de ontwikkeling van PrintPlaats.be willen we onze jarenlange ervaring bundelen in een eenvoudige digitale website zowel voor bedrijven als consumenten. Wij gaan niet enkel voor een volledig geautomatiseerde aanpak maar we blijven dit steeds combineren met een persoonlijke aanpak.

Onze Manu-Mail geschiedenis

Art of communication

Manu-Mail NV, opgericht in 1996, een dynamische KMO gevestigd in Lebbeke,  staat in voor communicatie van A tot Z.  We zijn partners in direct mailing,  we zorgen voor personalisatie, handling, printing en verzending van direct mailings. We onderscheiden ons met een hoge specialisatiegraad en een persoonlijke service.

Bij ons kan je ook terecht voor het digitaal printen en het beheer van adres en data bestanden. Onze IT-specialisten ontwikkelen toepassingen op maat van de klant en leveren de resultaten af in het in het gewenste digitaal formaat.

We verzorgen het grafische ontwerp van logo’s, naamkaartjes, briefhoofden, affiches, enveloppen, flyers, magazines, stickers,…

Wat kunnen wij voor u betekenen

Communicatie van A tot Z

Wil u uw mailings beter laten renderen, maar weet u niet hoe? Maak dan kennis met de no-nonsense aanpak van Manu-Mail. Voor kmo’s, handelaars en verenigingen ontwikkelen we niet alleen de mailing, maar produceren hem ook van A tot Z! Maak kennis met de kracht van Manu-Mail en overtuig uzelf!

Volledige service

De garantie van Manu-Mail? Een perfect resultaat voor u én voor uw klanten, keer op keer. U vertelt, wij luisteren actief en leveren een volledige service, budgetvriendelijk én resultaatgericht.

Wenst u een publiciteitsfolder, mailing of brochure te versturen? Of wil u een nieuwe huisstijl, folder of andere commerciële drukwerken? Manu-Mail verzorgt al uw communicatieprojecten. Onze aanpak is altijd persoonlijk, transparant en correct.

Partnership

Een samenwerking op lange termijn, daar streeft Manu-Mail naar. Want hoe minder geheimen uw bedrijf voor ons heeft, hoe beter ons advies wordt. Zo haalt u het hoogste rendement uit onze samenwerking. Want uw resultaten zijn ook de onze.